• DADES DE L’EMPRESA

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, FULL- Fundació pel Llibre i la Lectura li informa que es troba inscrita en el Registre Mercantil de València, i les seues dades identificatives són les següents:

 

Denominació social: FULL- Fundació pel Llibre i la Lectura

C.I.F: G-46932232

Domicili social: Gran Via Ramón y Cajal 1-1-3 46007 València

Telèfon: 963945003

Correu electrònic a l’efecte de comunicació: admin@fundaciofull.com

 

Totes les notificacions i comunicacions entre els usuaris i FULL es consideraran eficaces, amb caràcter general, quan es realitzen a través de correu postal o qualsevol altre mitjà dels detallats anteriorment. FULL compta amb l’autorització administrativa necessària per a desenvolupar-ne les activitats exercides. L’òrgan competent encarregat de la seua supervisió és l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (en el cas que fóra necessària aquesta autorització per a l’exercici de l’activitat).

 

  • CONDICIONS D’ACCÉS I UTILITZACIÓ

El present avís legal regula l’ús del lloc web www.aepv.net, (d’ara endavant, LA WEB), de què és titular FULL.

 

La navegació per la web de FULL atribueix la condició d’usuari del mateix i implica l’acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest Avís Legal, que poden patir modificacions.

 

El lloc web i els seus serveis són d’accés lliure i gratuït; no obstant açò, FULL condiciona la utilització d’alguns dels serveis oferits en el seu web al previ emplenament del corresponent formulari.

 

Tots els continguts del lloc web, com textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari, així com el seu disseny i codis font, constitueixen una obra la propietat dels quals pertany a FULL, sense que puguen entendre-se’n cedits a l’usuari cap dels drets d’explotació més enllà de l’estrictament necessari per al correcte ús de la web.

 

L’usuari garanteix l’autenticitat i actualitat de totes aquelles dades que comunique a FULL i serà l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitze.

L’usuari s’obliga a fer un ús correcte del lloc web de conformitat amb les lleis, la bona fe, l’ordre públic, els usos del trànsit i el present avís legal. L’usuari respondrà davant de FULL o davant de tercers, de qualssevol danys i perjudicis que pogueren causar-se com a conseqüència de l’incompliment d’aquesta obligació.

 

  • POLÍTICA D’ENLLAÇOS I EXEMPCIONS DE RESPONSABILITATS

FULL no es fa responsable del contingut de les pàgines web a les quals l’usuari puga accedir a través dels enllaços establits en LA WEB i declara que en cap cas procedirà a examinar o exercitar cap tipus de control sobre el contingut d’altres pàgines de la xarxa. Així mateix, tampoc garantirà la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de pàgines alienes a la seua propietat a les quals es puga accedir per mitjà dels enllaços.

 

FULL declara haver adoptat totes les mesures necessàries per a evitar qualssevol danys que, als usuaris de la WEB, pogueren derivar-se’n de la navegació. En conseqüència, FULL no es fa responsable, en cap cas, dels eventuals danys que per la navegació per Internet poguera patir l’usuari.

 

  • ÚS DE GALLETES I DADES ESTADÍSTIQUES

Aquesta pàgina web pot arreplegar dades dels seus visitants per mitjà de l’ús de galletes. Consulteu la política de galletes, si escau.

 

L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador de manera que se li informe de la recepció de galletes, i pot, si així ho desitja, impedir que siguen instal·lades en el seu disc dur.

 

  • PROTECCIÓ DE DADES

 

Per a més informació consulteu la política de privadesa.

 

X

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca