LLUITES

Drets humans, laborals i de la infantesa

La defensa dels drets humans, laborals, de la infantesa i la denúncia de la seua vulneració així com el suport a les reivindicacions dels treballadors i treballadores, són part fonamental de l’imaginari de l’anomenat «art compromés». Són molts els exemples que tracten de divulgar de manera gràfica aquelles iniciatives històriques que van ser redactades amb la intenció de garantir els drets humans i de la infantesa, que no sempre han resultat efectives ni respectades malgrat el seu tret de gran solemnitat. La il·lustració gràfica i el còmic també han sigut capaços de traduir els crits i les consignes en imatges: des de convocatòries que promouen la vaga fins a reivindicacions més concretes com la visibilització del treball domèstic; des d’anuncis sobre les negociacions sindicals fins a, per exemple, les declaracions oficials dels professionals de l’ensenyament.

 

X

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca