LLUITES

Solidaritat humana internacional

Les tasques de cooperació internacional per al desenvolupament dutes a terme per les diferents administracions públiques es veuen completades, més sovint del que sería desitjable per causa de les fortes retallades pressupostàries, per les accions de les ONGs que tenen projectes en altres països. Però són també moltes voltes els il·lustradors i dibuixants de còmics els que contribueixen a denunciar i cridar a la solidaritat cap a diferents situacions arreu del món com són la guerra, la dura realitat que travessen les persones refugiades o en recerca d’asil, les emergències humanitàries i altres efectes provocats per interessos polítics i econòmics. Projectes que, coneixedors del poder comunicatiu de la imatge, utilitzen el còmic i la il·lustració per promoure les donacions econòmiques o mobilitzar l’ajuda internacional o, senzillament, per donar a conéixer altres realitats d’altres cultures que de vegades coneixem de manera superficial i desvirtuada.

 

X

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca