LLUITES

Sensibilització i inclusió social

Hi ha persones i col·lectius que viuen en risc d’exclusió social per diferents motius com són la seua ètnia, el seu poder adquisitiu o per patir alguna malaltia. La sensibilització i la lluita per la inclusió social d’aquestes persones és una de les motivacions més recurrents dels professionals del còmic i la il·lustració, siga per motius personals o per encàrrec de campanyes gràfiques i publicacions solidàries per tal de donar suport a les persones afectades. Aquest panell heterogeni il·lustra conceptes com la gentrificació, el racisme o la xenofòbia però també mostra les persones que lluiten contra diferents malalties estigmatitzades, mal conegudes o invisibilitzades.

 

X

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca