LLUITES

La crisi econòmica

La crisi econòmica sobrevinguda arran de l’anomenat crash de 2008 amb la fallida d’importants institucions financeres dels EUA, com ara les entitats hipotecàries, les empreses d’assegurances o els bancs d’inversió, unida al nostre país a la construcció desmesurada, l’esclat de la bombolla immobiliària o el rescat de la banca, va tenir conseqüències terribles en l’àmbit econòmic i social, com ara les retallades de serveis públics, els desnonaments, l’augment de l’atur, la precarització laboral o la pèrdua de poder adquisitiu de les famílies. Conseqüències que, acrescudes per les imposicions de les institucions europees i les polítiques del govern espanyol, pateixen encara hui milions de persones a tota Espanya.

 

X

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca